У велосипедиста вибухнув iPhone 6 прямо в шортах (фото, 18+)

​Через вибух чоловік позбувся декількох шарів шкіри на нозі.

У чоловіка вибухнув iPhone 6 прямо в кишені. Фото: macdigger.ru.

У Британії велосипедист Гарет Клір постраждав від вибуху смартфона iPhone 6. Причиною даної події було падіння з велосипеда. Про інцидент розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відразу ж після падіння Клір побачив дим, який піднімався з кишені шортів. Кілька секунд потому спортсмен почав мучатися від жахливого болю в нозі. Після вибуху мобільного пристрою у британця зірвало кілька шарів шкіри.

"Я інстинктивно намагався позбутися телефону, але обпік собі руки. З нутрощів телефону почав, немов чорна лава, вивергатися літій. На щастя, поруч зі мною перебував фахівець з опіків, який миттєво надав мені першу медичну допомогу", - розповів Гарет, описуючи власні муки.

Компанія Apple пообіцяла постраждалому велосипедистові невідкладно розібратися в даній події і покарати всіх винних розробників продукції.

Великий удар по кишені! Ліки в Україні можуть миттєво подорожчати на 15% - маркетплейси можуть знищити

вівторок, 21 травень 2024, 6:42

В Україні Держлікслужба зареєструвала проєкт постанови Кабінету міністрів, яка може призвести до різкого подорожчання ліків. Якщо проєкт ухвалять, розміщувати інформацію про ціни на ліки та бронювати їх можна буде тільки через сайти самих же аптек. Це ...

В яких областях України найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК: У Нацполіції назвали цифри

вівторок, 21 травень 2024, 6:25

В Україні 18 травня вступив в силу новий закон про мобілізацію, який, зокрема посилює відповідальність за ухилення від призову. У Нацполіції розповіли, у яких областях виявили найбільше ухилянтів. . Так, керівники територіальних центрів комплектування ...