Напередодні обвалу: Чому не варто вкладати гроші у нові iPhone

Вірогідно, що в середині 2019 року на ринку буде чимало пристроїв, що підтримують 5G. При цьому більшість з них будуть коштувати значно менше, ніж iPhone.

Ілюстрація:CNBC.com

Експерти не радять вкладати гроші у нові iPhone Xs Max та iPhone Xs, адже в наступному році Apple не зможе втримати ціни на тому ж рівні. Про це пише DigiTimes, передають Патріоти України.

Так, експерти нагадують, що у 2019 році компанії зосередяться на виробництві смартфонів, що підтримують 5G. Тож iPhone Xs Max та iPhone Xs будуть у цьому плані програвати.

Вірогідно, що в середині 2019 року на ринку буде чимало пристроїв, що підтримують 5G. При цьому більшість з них будуть коштувати значно менше, ніж iPhone.

Також така ситуація може підштовхнути Apple випустити новинку, яка буде підтримувати 5G. А відтак iPhone Xs Max та iPhone Xs будуть вже не такими актуальними і бажаними.

Джерело: 24 канал

Доходи суттєво зросли: Які зарплати отримували українські нардепи у 2023-му

середа, 8 травень 2024, 22:16

За другий рік повномасштабної війни Російської Федерації проти України зарплати більшості народних депутатів значно збільшилися. Середня зарплата нардепів у 2023 році зросла майже на 36% і становила приблизно 638 тисяч гривень. За інформацією YouContro...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...