У відомого російського актора, що підтримує агресію Кремля, виявили серйозну недугу

У Олександра Панкратова-Чорного виявили серйозне захворювання, яке може привести до втрати рухливості пальців руки.
Олександр Панкратов-Чорний. Фото: соцмережі.

Відомий радянський і російський актор Олександр Панкратов-Чорний екстрено потрапив до лікарні. В одному із медзакладів Москви йому найближчим часом мають зробити хірургічну операцію. Про це повідомляє один із російських пропагандистських телеканалів, передають Патріоти України.

Зазначається, що у Панкратова-Чорного виявили серйозне захворювання, яке може привести до втрати рухливості пальців руки. Так, під час цієї недуги сухожилля втрачають свою еластичність і коротшають. За легкої форми захворювання людина не може до кінця розігнути пальці рук, а вже, коли хвороба почне прогресувати, є ризик повної нерухомості цих частин тіла.

За інформацією журналістів, існують методи лікування цього захворювання без хірургічного втручання, але зараз лікарі вирішили, що все ж буде краще провести операцію. Додамо, Олександр Панкратов-Чорний прославився ролями у таких стрічках, як "Жорстокий романс", "Зимовий вечір у Гаграх", "Ширлі-Мирлі" та у фільмі Одеської кіностудії "Зефір у шоколаді".

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...