У Вінниці чоловік заховав протитанкову міну у холодильнику (фото)

​П’яний "герой" погрожував власній дружині підірвати міну.

Знайдена міна. Фото: прес-служба ГУ НП у Вінницькій області

У Вінниці поліцейські виявили в будинку 31-річного місцевого жителя протитанкову міну ТМ-62, яку він зберігав у несправному холодильнику. Про це повідомляється на сайті обласної Нацполіції, передають Патріоти України.

Як розповіли правоохоронці, в поліцію надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік прийшов додому п'яним і погрожує підірвати предмет, схожий на міну.

Прибулі на місце поліцейські виявили в морозильній камері неробочого холодильника протитанкову міну "ТМ-62" без запалу. З метою безпеки мешканці під’їзду, де проживає правопорушник, були евакуйовані.

За словами правопорушника, міну він викрав на виставці зброї в одному з навчальних закладів міста. Бойова вона чи ні, він не знає.

Вилучений предмет вибухотехніки забрали на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...