У Вінниці прогримів вибух у тролейбусі, є постраждалі (фото)

До лікарні госпіталізували трьох осіб, у двох підозри на переломи, у жінки - травма.

На місці інциденту у Вінниці. Фото: Вінніця.info.

У четвер, 27 грудня, в центрі Вінниці прогримів вибух, в результаті чого постраждали три людини. Про це повідомляє місцеве видання Вінніця.info, передають Патріоти України.

На місце події прибули карети швидкої допомоги. З салону забрали трьох пасажирів, які отримали травми: двох чоловіків і жінку.

При цьому, у відділі комунікацій ГУ ПП Вінницькій області розповіли, що у тролейбуса лопнуло внутрішнє колесо. Через це в салоні відірвалася кришка люка на підлозі, що і травмувала ноги пасажирам. До лікарні госпіталізували трьох осіб, у двох підозри на переломи, у жінки - травма.

Зараз в Вінницькій транспортної компанії ситуацію не коментують. Подробиці та обставини події з'ясує слідчо-оперативна група.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...