У влади можуть бути великі неприємності: Єгор Соболєв закликав негайно звільнити засновника "Айдару"

"Вимога номер 1 - випустити Батю. Це абсолютно по силах військовим прокурорам і суддям Печерського суду, які в кишені у Банкової і зроблять все, що їм накажуть" - повідомив нардеп.

Валентин Лихоліт у суді. Фото24tv.ua

Печерський суд обрав запобіжний захід у вигляді два місяці утримання під вартою (до 28 серпня) для бійця батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта з позивним "Батя". Про це написав народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми далі не дозволяємо вивезти в СІЗО айдарівця Валентина Лихоліта, якого суддя Печерського суду Гладун постановила заарештувати за звинуваченнями лідерів еленерівців Сєвєродонецьку " - повідомив нардеп.

"Ніч минула спокійно. Приблизно о 03:00 перед судом з'явилася велика група "космонавтів", присутні бійці "Айдару" та "Донбасу" без додаткових запитань забарикадували усі двері і приготувалися до штурму. Його не було. Натомість до нас приїхали бійці "Азову" на чолі з Андрієм Білецьким" - пише депутат.

"Приїжджайте і Ви, будь ласка. Ми на першому поверсі будівлі суду на Хрещатику, 42а. Вимога номер 1 - випустити Батю. Це абсолютно по силах військовим прокурорам і суддям Печерського суду, які в кишені у Банкової і зроблять все, що їм накажуть." - пише Соболєв.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...