У всьому, звісно, винні "кляті бєндєровци": В анексованому Криму відпочинок дорожчий у 2,5 рази, ніж в Україні

За один насичений день кримський турист витратить 1130 гривень, а відпочивальник на Херсонщині – 430 гривень. Їжа та розваги більше як удвічі дешевші на бюджетному курорті материкової України.

Відпочивальники у Залізному Порту на Херсонщині. Фото:скрін відео

Відпочивальників у Криму цього року менше, аніж торік. Поміж причин експерти турбізнесу називають і відкриття росіянам Туреччини, і підвищення цін на відпочинок на півострові. У порівнянні з попереднім роком, ціни на розміщення збільшилися на 20-30%. Кримські чиновники та бізнесмени все-таки сподіваються, що курортний сезон буде успішний. Для того вже навіть поміняли міністра. Про це йдеться на сайті каналу 24, передають Патріоти України.

Майже весь червень у туристичній Феодосії було обмаль відпочивальників. Ситуація змінилася лише на початку липня.

На набережній нещодавно закопали новий колектор. Ремонт тривав понад 10 місяців. У тому, що Феодосія до пляжного сезону не готова, погоджуються і місцеві, і відпочивальники.

Екскурсію до гори Карадаг, що поблизу, можна купити за 500 рублів (210 гривень). Подорож на південне узбережжя коштує 2100 рублів (880 гривень). Обід у їдальні коштує 200-300 рублів (80-150 гривень). Щоб поласувати піцою, треба віддати від 200 рублів (80 гривень). Курортники вважають тутешні ціни занадто високими.

Село Залізний порт на Херсонщині орієнтоване на туристів, їх тут чимало. Комплексний обід тут коштує лише 50 гривень, піца – до 100 гривень.

Якщо у Феодосії за 115 рублів (60 гривень) 15 хвилин катають на банані, то на Херсонщині за 80 гривень 40 хвилин катають і розважають на надувному острові. До слова, за 3 роки кількість відпочивальників у Залізному Порту збільшилася у декілька разів.

За комплексний обід на кримському курорті треба віддати 80 гривень, на херсонському – 50. Тривалі водні розваги у Феодосії вдвічі дорожчі: 170 гривень проти 80. Відчутно відрізняються ціни на екскурсії. Подорож на південний берег півострова коштує 880 гривень. Схожа за тривалістю екскурсія із Залізного порту в заповідник "Асканія-Нова" – 300 гривень.

За один насичений день кримський турист витратить 1130 гривень, а відпочивальник на Херсонщині – 430 гривень. Їжа та розваги більше як удвічі дешевші на бюджетному курорті материкової України.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...