У Житомирі горять машини: Невідомі знищили 7 автомобілів, 2 з них належали прикордонникам (фотофакт)

Якби в містах були передбачені закриті стоянки для автомобілів, як це є в усіх цивілізованих країнах, багатьох проблем можна було б уникнути.

У Житомирі невідомі підпалили автомобілі офіцерів Держприкордонслужби. Фото: obozrevatel.comЯк стало відомо з повідомлення прес-служби Державної прикордонної служби, в ніч на 18 червня в Житомирі невідомі підпалили сім автомобілів, з яких два належать офіцерам Держприкордонслужби, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Співробітники відомства припускають, що таким чином представники злочинних угруповань намагаються чинити тиск на прикордонників за їх безкомпромісну боротьбу з протиправною діяльністю. "В даний час проводяться слідчі дії та встановлюються причини загоряння зазначених транспортних засобів", - відзначили в прикордонній службі.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...