У зоні АТО бойовики обстріляли реанімобіль з українськими військовими, поранено жінку-медика (фото)

Жінка-військовослужбовець виконувала завдання на посаді медсестри-анестезіолога, зараз вона також госпіталізована.

Бойовики обстріляли реанімобіль. Фото:Facebook


У зоні АТО бойовики обстріляли реанімобіль з пораненими українськими військовими. В результаті обстрілу отримала поранення медсестра-анестезіолог. Про це повідомляє волонтерська організація "Повернись живим" на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Під час евакуації поранених з передової ворог шквальним вогнем накрив реанімобіль АСАП. Постраждала медик з позивним "Мілка", - повідомили волонтери.

Повідомляється, що зараз дівчина перебуває в госпіталі. Двох бійців вивозили з району Донецького аеропорту, зараз їх стан задовільний.

"За минулу добу тільки в районі селища Піски один військовослужбовець загинув, ще четверо отримали поранення", - сказано в повідомленні організації. Також в мережі з'явилися фото наслідків обстрілу бойовиків.

Пізніше цю інформацію підтвердив на брифінгу представник Міноборони Дмитро Гуцуляк. За його словами, серед постраждалих протягом минулої доби є жінка-військовослужбовець, яка виконує завдання на посаді медсестри-анестезіолога.

"Її також евакуювали в медичний заклад, стан її здоров'я задовільний", - заявив Гуцуляк. "Стан здоров'я двох військовослужбовців - важкий, одного - середньої тяжкості", - додав він.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...