"Убий його, як собаку": Саудівська принцеса наказала розправитися з декоратором за фотографії її апартаментів

​Дочка короля Саудівської Аравії принцеса Хасса терміново виїхала з Парижа після того, як її охоронець був арештований за нанесення каліцтв, застосування вогнепальної зброї та викрадення.

Паризькі апартаменти принцеси стали фатальними для художника-декоратора. Фото: vesti.ru.

Саудівська принцеса Хасса, 42-річна дочка короля Салмана, покинула Париж, скориставшись дипломатичним імунітетом, після того, як наказала охоронцю вбити свого декоратора, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Принцеса наказала "вбити його, як собаку", оскільки декоратор фотографував її паризькі апартаменти на 16-му поверсі, які сам же і оформляв.

Охоронець бив 53-річного художника, у якого були зв'язані руки, протягом 4 годин. Декоратора відпустили лише після того, як він поцілував ступні принцеси.

Охоронець принцеси був заарештований в Парижі і постав перед судом в суботу. Йому пред'явлена низка звинувачень, зокрема насильство із застосуванням вогнепальної зброї, викрадення людей і співучасть у викраденні.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...