"Убив і підпалив": Під Києвом жорстоко розправилися з таксистом (фото)

Громадянина Білорусі розшукували на батьківщині за шахрайство, а в Україні він скоїв ще більш страшний злочин.

Вбивця підпалив свою жертву. Фото: прес-служба нацполіції.

У Яготинському районі Київської області громадянин Білорусі по-звірячому вбив таксиста Uber і підпалив його тіло, щоб забрати машину. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін, уточнивши, що обгорілий труп було знайдено у автодороги 20 березня, передають Патріоти України.

"21 березня до поліції звернулась жінка, яка повідомила, що зник її чоловік, 1982 р.н., який працював водієм у службі таксі Uber на власному авто АUDI A5", – розповів Аброськін.

За його словами, 23 березня було встановлено і затримано підозрюваного в скоєнні вбивства – чоловіка, 1990 р.н., громадянина Республіки Білорусь, який знаходився в розшуку у своїй країні за шахрайство. Останнім часом він проживав у Києві.

"За що вбив? Потрібні були гроші, вбив з метою заволодіння автомобілем для подальшого продажу на запчастини. Вбивав жорстоко, а потім вивіз та підпалив, щоб й слідів людини не залишилося. Підсумок: цей покидьок заради авто 2012 року вбив молоду людину, залишив його мати без сина, жінку без чоловіка, сам відправиться за грати на тривалий термін, а його дитина народиться вже без батька", – підсумував Аброськін.


Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...