Учасника "Русского марша" у Москві арештували через український прапор (відео)

​Інформації про причини затримання від представників ОМОНу друзі хлопця так і не отримали

Фото:https://styler.rbc.ua

У п'ятницю, 4 листопада, в районі Любліно в Москві під час проведення "Русского марша" правоохоронці затримали людину з українським прапором. Кілька сотень людей з націоналістичними прапорами на мітингу, приуроченому до "Дня народної єдності", скандували "Путін у всьому винен", "Кадиров нам не герой", "Чечня нам не указ", "Сталін кат російського народу". Про це пише Styler, передають Патріоти України.

Як повідомив один з учасників акції, вони протестують проти агресивної зовнішньої політики Кремля, війни з Україною і бойових дій в Сирії. За його словами, поліція вилучила державні прапори України, пояснивши це так: "Щоб не створювати напруженості".

Учасники акції протестували проти того, що влада РФ витрачає гроші тільки на військові потреби, забуваючи "про потреби російського народу" в сфері економіки, освіти і охорони здоров'я.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...