Удар під дих: Суд заморозив усі активи Ахметова в Нідерландах

Зокрема, суд виніс рішення "заморозити" усі компанії групи SCM, зареєстровані в Нідерландах, зокрема, "Метінвест" і ДТЕК.

Рінат Ахметов. Фото: ageyenko.ua

Нідерландський суд ухвалив рішення "заморозити" активи українського олігарха Ріната Ахметова, розташовані на території країни, повідомляють Патріоти України.

Відповідне рішення ухвалене судом 5 січня в рамках виконання рішення Кіпрського окружного суду, згідно з яким були "заморожені" активи власника групи ЅСМ Ріната Ахметова на суму $820 млн у справі "Укртелекому".

У відповідь на прохання прокоментувати рішення суду Амстердама, в прес-службі SCM заявили, що не мають інформації "про якісь нові позови до компаній групи SCM окрім позову на Кіпрі".

"Наскільки ми розуміємо, інформація, що є у вас, стосується формального виконання ухвали кіпрського суду на території Нідерландів. Наша позиція щодо самого визначення суду на Кіпрі викладена в заяві від 5 січня", - заявили в прес-службі.

Також уточнили, що активи групи SCM продовжують працювати в звичайному режимі.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...