Ударили по голові, зв'язали скотчем і залишили вмирати: На Херсонщині сталося жорстоке вбивство викладача училища

У поліції ситуації поки не коментують - лише натякнули, що є досить високі шанси на розкриття цього дивного злочину.

Ілюстрація:соцмережі

За загадкових обставин вбито викладача профтехучилища № 23 в селищі Новоолексіївка Генічеського району Херсонщини. Про це йдеться на сайті Kherson.net.ua, передають Патріоти України.

Злочинці підстерегли свою жертву, коли 68-річний чоловік вийшов погодувати домашніх тварин, яких утримували в госпбудівлі. Там його двічі вдарили якимось важким предметом по голові, а коли він впав, зв'язали руки-ноги скотчем, тим же скотчем заклеїли рот. І залишили вмирати в ящику, закидавши тіло зверху якимись ганчірками, які підвернувся під руку. При цьому у загиблого нічого не взяли, і з його квартири теж нічого не пропало.

Тіло вбитого знайшли поліцейські, коли дружина і дочка викладача заявили про його зникнення безвісти. Причому вбивство не виглядає схожим на результат побутової сварки - воно схоже скоріше на зведення рахунків. Не виключається також, що вбитий застав у своїй госпбудівлі злодіїв, котрі мали намір поживитися домашнім вином, що зберігалося в підвалі. А ті усунули небажаного свідка.

У поліції ситуації поки не коментують - лише натякнули, що є досить високі шанси на розкриття цього дивного злочину. Зараз над цим працює велика група оперативників і слідчих, які відпрацьовують кілька версій. Правда, про версії поки теж не поширюються. А ось трудовий колектив профтехучилища загибель колеги вразила.

- Викладач фізкультури пропрацював у нас 47 років. Так сталося, що ми з ним ще й тридцять років жили в одному 9-квартирному будинку, тільки в різних під'їздах, - розповів директор Новоолексіївського ПТУ-23 Іван Ворожб'янов. - Анатолій Пилипович був дуже сумлінним і захопленим спортом чоловіком - не тільки вів у нас уроки фізвиховання, а й тренував селищну футбольну команду. З тим же захопленням він займався домашнім господарством - працював на городі, тримав свиню, курей, корову, робив вино. Буде сумно дізнатися, якщо його загубив саме цей другий приробіток.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...