"Угруповання Прилєпіна зі стриптизерів і неврастеніків ліквідоване в Донецьку", - екс-ватажок "ДНР" Долгов

Ініціатива роззброєння НЗФ йде з Москви. Місцеві царьки активно пручаються, але сили нерівні.

Костянтин Долгов. Фото: mk.ru.

Відомий ідеолог "ДНР" Костянтин Долгов заявив, що угруповання російського терориста Захара Прилєпіна ліквідоване в окупованому Донецьку. Про це він написав у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Він зазначив: "У Донецьку ліквідовано незаконне збройне формування (по суті - звичайна ОПГ) відомого Захара Прилєпіна. Представники армійського корпусу оточили розташування "прилєпінців" і змусили їх здати зброю.

Суть конфлікту проста, як три копійки: якщо у тебе зброя в руках - ти маєш бути в армії і воювати. А не сидіти в готелі в центрі Донецька, нюхати фен, селфитись і розповідати випадковим тьолкам, який ти крутий.

"Прилєпінцям" було запропоновано влитися в ряди корпусу і тим самим легалізувати зброю. Більшість відповіла відмовою. Сам Прилєпін вирішив не чекати з моря погоди і втік до Росії.

Цей крок - не перший у справі наведення порядку зі зброєю на території "ДНР". Зрештою зброя має залишитися тільки у корпусу, МВС і МДБ. І жодних "особистих охорон", що складаються з учорашніх стриптизерів і неврастеніків. Ініціатива роззброєння НЗФ йде з Москви. Місцеві царьки активно пручаються, але сили нерівні".

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...