"Угруповання Прилєпіна зі стриптизерів і неврастеніків ліквідоване в Донецьку", - екс-ватажок "ДНР" Долгов

Ініціатива роззброєння НЗФ йде з Москви. Місцеві царьки активно пручаються, але сили нерівні.

Костянтин Долгов. Фото: mk.ru.

Відомий ідеолог "ДНР" Костянтин Долгов заявив, що угруповання російського терориста Захара Прилєпіна ліквідоване в окупованому Донецьку. Про це він написав у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Він зазначив: "У Донецьку ліквідовано незаконне збройне формування (по суті - звичайна ОПГ) відомого Захара Прилєпіна. Представники армійського корпусу оточили розташування "прилєпінців" і змусили їх здати зброю.

Суть конфлікту проста, як три копійки: якщо у тебе зброя в руках - ти маєш бути в армії і воювати. А не сидіти в готелі в центрі Донецька, нюхати фен, селфитись і розповідати випадковим тьолкам, який ти крутий.

"Прилєпінцям" було запропоновано влитися в ряди корпусу і тим самим легалізувати зброю. Більшість відповіла відмовою. Сам Прилєпін вирішив не чекати з моря погоди і втік до Росії.

Цей крок - не перший у справі наведення порядку зі зброєю на території "ДНР". Зрештою зброя має залишитися тільки у корпусу, МВС і МДБ. І жодних "особистих охорон", що складаються з учорашніх стриптизерів і неврастеніків. Ініціатива роззброєння НЗФ йде з Москви. Місцеві царьки активно пручаються, але сили нерівні".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...