УЄФА оштрафував російського футболіста за майку з Путіним

"Самый вежливый президент" обійшовся Тарасову в 5 тисяч євро.

 Тарасов в злополучній майці. Фото: gazeta.ru.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) оштрафував на € 5 тисяч гравця московського "Локомотива" Дмитра Тарасова, який після матчу Ліги Європи проти турецького Фенербахче в Стамбулі ходив по полю в майці із зображенням президента країни-агресора Володимира Путіна. Відповідне повідомлення опубліковане на сайті УЄФА, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Своїм вчинком Тарасов порушив регламент і правила змагань, згідно з якими гравцям заборонено демонструвати натільну білизну з зображенням політичних, релігійних або особистих гасел і ілюстрацій.

За даними російських ЗМІ, Тарасову загрожувала дискваліфікація на 10 матчів.

Нагадаємо, 16 лютого в Стамбулі після завершення матчу, в якому Локомотив програв Фенербахче з рахунком 0: 2, півзахисник московського клубу Дмитро Тарасов зняв футболку, під якою була майка із зображенням Володимира Путіна і написом "Самый вежливый президент".

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...