Україна - це Європа: Студенти столичних Вишів звернулися до підданих Нідерландів (відео)

Відеозвернення української молоді виготовлено особисто студентами та озвучено кількома мовами.

Сьогодні студенти Національного авіаційного університету офіційно передали своє відеозвернення до посольства Нідерландів. У зверненні студенти закликають однолітків та жителів Голландії підтримати Україну на референдумі 6 квітня, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу вишу.

До акції також долучилися студенти інших київський Вишів, які передали своє письмове звернення до нідерландського народу.

Слід нагадати, що 17 березня в актовій залі Національного авіаційного університету відбулася презентація відеозвернення студентів до населення Нідерландів з проханням підтримати Україну на референдумі 6 квітня щодо асоціації в Європейський Союз.

Ролик студентів НАУ виготовили власними силами, відеозвернення озвучено кількома мовами й зараз активно поширюється в соціальних мережах в Нідерландах та Україні.

Нагадаємо, парламент Нідерландів завершив процедуру ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС 7 липня 2015 року. 6 квітня в країні відбудеться референдум щодо долі ратифікації європейсько-української угоди. Він матиме консультативний характер.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...