Україна не пробачить своїх катів: У Хмельницькому проходить протипутінська хода (фото)

​Кілька сотень мешканців міста долучилися до акції "Путін – стоп"​. Активісти вимагають вивести з України російські окупаційні війська, а також звільнити всіх українців, незаконно утримуваних у в'язницях в Росії та в Криму.

Фото:http://khm.depo.ua/

На головному майдані Хмельницького закликали світову спільноту зупинити путінську агресію на Донбасі. Про це пише Depo.Хмельницький, інформують Патріоти України.

Активісти вимагають вивести з України російські окупаційні війська, а також звільнити всіх українців, незаконно утримуваних у в'язницях в Росії та в Криму.

На майдані представники кількох політичних сил, представники добровольчих батальйонів, волонтерів та, навіть, представників міської влади.

В нетривалих виступах на мітингу закликали змусити Москву припинити конфлікт на сході України. Серед вимог також і виведення з території України російського війська, посилення спостережної місії ОБСЄ й звільнення полонених українців і фігурантів політичних справ.

Далі колона пройшла містом і завершується хода біля cтели Ангела скорботи. Аналогічні акції відбуваються в десятках міст України та за кордоном.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...