"Путін грається людськими життями": Активісти у Києві провели акцію під посольством РФ (фото)

На акції зібралося кілька десятків людей. Вони вивісили на паркан біля посольства імена політв'язнів- українців, яких утримують у російських в'язницях.

Фото:РБКУ Києві під будівлею посольства РФ в Україні влаштували акцію на підтримку незаконно засудженого в РФ українського режисера Олега Сенцова та інших політв'язнів. Об 11:00 громадська організація КримSOS провела акцію "Путін грається людськими життями", передають Патріоти України.

Це вже 24 щомісячна акція КримSOS, на якій правозахисники вимагають від влади Росії розслідувати справи викрадених в Криму громадян України після анексії півострова.

На акції зібралося кілька десятків людей. Люди вивісили на паркан біля посольства імена політв'язнів- українців в РФ.

Також активісти провели театралізований виступ, де показали роботу ФСБ в Росії. Один з активістів був в масці Путіна з м'ячем, що символізує проведення ЧС-2018 в РФ, незважаючи на агресію путінського режиму в Україні.

Джерело: РБК-Україна

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...