Україна не здається: У старовинному районі окупованого Сімферополя замайорів синьо-жовтий прапор (фото)

Прапор вивісили в районі Ак-Мечеть.

Синьо-жовтий прапор над мечеттю в Сімферополі. Фото:Facebook

Проукраїнські активісти вивісили національний прапор України в окупованому Сімферополі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав представник Меджлісу кримськотатарського народу, бізнесмен Ленур Іслямов, зазначають Патріоти України.

"Над Ак-Мечеть (Сімферополь) вивісили український прапор, сьогодні! 25.03.17", – йдеться в повідомленні. Даний запис швидко набирає популярність у соціальній мережі.

"Є Дух у наших людей. Іншалла, скоро прапорів буде більше. Слава Україні", "Героям слава! Спасибі, кримці!", "Ого. Закриють же", - пишуть коментатори під дописом.

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...