Україні варто перейняти досвід: У Китаї генерала засудили до довічного ув'язнення за хабарництво

Сам генерал вже зізнався у вчинених злочинах, оголосив про те, що розкаюється і що не має наміру подавати апеляцію.

Китайсього генерала засудили за хабарництво. Фото:nv.ua

Високопоставлений китайський генерал у відставці Го Босюн засуджений військовим судом до довічного тюремного ув’язнення у справі про хабарництво. Про це повідомляє Російська служба BBC з посиланням на державні китайські ЗМІ, передають Патріоти України.

74-річний генерал визнаний винним в отриманні хабарів і в зловживанні службовим становищем. Го Босюн позбавлений генеральського звання, а його банківські рахунки заморожені.

З 2002 по 2012 рік Го Босюн займав пост віце-голови Центральної військової ради КНР, а також був членом Політбюро Комуністичної партії Китаю.

Суд над генералом проходив в закритому режимі, розміри викрадених ним коштів офіційно не повідомлялися. Однак за даними South China Morning Post, Го Босюн засуджений за хабарі на суму майже в 12,3 млн доларів.

Сам генерал у квітні цього року зізнався у вчинених злочинах, оголосив про те, що розкаюється і що не має наміру подавати апеляцію.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...