Українка Юлія Єлістратова посіла друге місце на етапі Кубка світу з триатлону

Житомирянка відстала лише на 18 секунд від переможниці американки Рені Томлін і випередила росіянку Олену Данилову.

Юлія Єлістратова здобула "срібло" Кубка світу з триатлону. Фото: sportzt.com.

Знаменита українка Юлія Єлістратова стала срібним призером етапу Кубка світу з триатлону в Тішайвароші (Угорщина). Наша співвітчизниця посіла друге місце з результатом 1 година 20 секунд, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Переможницею стала американка Рені Томлін. 28-річна Єлістратова відстала від "золота" на 18 секунд, при цьому випередивши росіянку Олену Данилову, яка фінішувала третьою.

Відзначимо, що для уродженки Житомирщини це не перший успішний виступ за останній час.

Як повідомляли ЗМІ, нещодавно українка виграла "золото" на Кубку Європи з триатлону, що проходив у голландському місті Холтен. А місяць тому Єлістратова взяла "бронзу" на Кубку світу, обійшовши росіянку.

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...

Легенда українського тенісу розповів, де зараз "хороші" росіяни

субота, 4 травень 2024, 15:55

Колишній тенісист та чинний військовослужбовець Сергій Стаховський поділився думками щодо «хороших» росіян. В інтерв'ю РБК-Україна Стаховський сказав, що хорошими росіянами можна назвати тих, які зараз зі зброєю воюють проти загарбницької армії РФ в Ук...