Українка Таїсія Головко названа однією з кращих моделей світу (фото)

​Українка отримала титул першої віце-міс на міжнародному конкурсі краси Photomodel of Universe 2016.

Українка Таїсія Головко визнана однією з кращих моделей світу. Фото: прес-служба конкурсу.

Українку Таїсію Головко визнали однією з найкращих моделей світу. Таїсія родом з Дніпра. Саме вона посіла друге місце на міжнародному конкурсі краси Photomodel of Universe 2016, крім того дівчина удостоїлася ще одного титулу - Miss Personality, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Сам конкурс пройшов в місті Бодрум (Туреччина), де на одній сцені зібралися дівчата з усього світу, щоб поборотися за корону і головний титул. Два тижні учасниці готувалися до конкурсу, демонструючи журі навички дефіле, грацію та вміння позувати перед фотокамерами.

Третього жовтня відбувся фінал Photomodel of Universe 2016. Корона переможниці дісталася представниці Болгарії, друге місце зайняла українка, а третє - учасниця з Польщі.

Слід зазначити, що за спиною у українки Таїсії Головко вже чимало нагород на міжнародних конкурсах краси. Торік дівчина увійшла в десятку фіналісток конкурсу Міс Європа.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...