Українка заснувала власний бренд білизни зі стартовим капіталом 2000 гривень (відео)

Наразі бренд "Фокс Лінжері" поширений серед жінок у США, Німеччині, Франції, Чехії, Польщі та навіть у Таїланді.

Юліана Гензель. Скрін відео

Юліана Гензель є засновницею і власницею бренду жіночої білизни «Фокс Лінжері», що вирізняється сексуальністю, відвертістю і водночас комфортністю. Про це йдеться в сюжеті передачі «Роби бізнес» не телеканалі «2+2», повідомляють Патріоти України.

Ідея створити власну лінію білизни у Юліани виникла лише рік тому. «Колись я гортала стрічку Інстаграм і наштовхнулась на гарну картинку із красивою білизною. І я подумала: чому таку білизну не можна купити в масмаркеті?», – згадує вона. Стартовий капітал тоді складав всього 2000 гривень. На ці гроші жінка закупила тканину та найняла швачку. «Одна з перших моделей була чорний стандарт», – розповідає Юліана. За її словами, модель стала дуже популярною.

При цьому на рекламу не було витрачено жодної копійки – фото свого товару Юліана викладає в соцмережі. Середня ціна комплекту – 1200 гривень, усі матеріали – імпортні, українських аналогів немає. За словами Юліани, популярністю користуються «агресивні комплекти» - з додатковими стрічечками, додатковими поясками тощо. Бренд «Фокс Лінжері» поширений серед жінок у США, Німеччині, Франції, Чехії, Польщі та навіть у Таїланді.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...