Українські чиновники, беріть приклад! На шоу "Голос" в'єтнамець пояснив, як менше, ніж за рік вивчив українську мову (відео)

Студент із В'єтнаму Чан Куок Кхань, який навчається у Львові, за 8 місяців вивчив українську мову, за його словами, з поваги до України.

Скрін відео

24-річний в’єтнамець Чан Куок Кхань, який навчається у Львові, за 8 місяців вивчив українську мову. З українською піснею він прийшов на популярне пісенне шоу "Голос", передають Патріоти України.

Тіна Кароль, яка виступає суддею на цьому шоу, припустила, що так швидко йому вивчити мову вдалося через кохану дівчину.

Однак хлопець пояснив: "Це повага до України!". На шоу він виконав українську пісню "Скрипка грає". Його виконання справді зворушує.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...