"Українські диверсанти: Легенда": РосЗМІ вигадали нові пригоди

Тепер "диверсіям" запобігли "правоохоронці" окупованої Луганщини

РосЗМІ вигадали нових "укродиверсантів" - тепер на Луганській нафтобазі. Фото: "Фейсбук"

Нова легенда про "українських диверсантів" з'явилася у росЗМІ. Цього разу "диверсати" перебралися з Криму до "ЛНР", де хотіли підірвати залізну дорогу та нафтобазу, пишуть росіяни. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "РІА".

"Влада ЛНР" заявила, що "правоохоронці республіки" за цей тиждень запобігли двом терактам. Про це каже Олег Анащенко, начальник "Народної міліції". За його словами, українські диверсанти хотіли "віджати об'єкти інфраструктури".

Анащенко розповів, що на території луганської нафтобази знешкодили вибуховий пристрій, а два дні тому схожий пристрій знайшли на ділянці залізної дороги Ровеньки-Дар'ївка.

Не сподобалось, що гавкала: У Києві чоловік застрелив бельгійську вівчарку ветерана АТО

вівторок, 7 травень 2024, 15:26

У Києві 51-річний чоловік застрелив бельгійську вівчарку сусідів, і тепер йому загрожує 3 роки тюрми.Пса на прізвисько Чіп привезли із зони АТО у 2016 році. Він багато років охороняв будинок своєї родини, повідомляє Київська міська прокуратура, передаю...

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...