Українські програмісти одинадцяті в світовому рейтингу найбільш талановитих IT-шників

​У першу п'ятірку кращих програмістів увійшли Китай, Росія, Польща, Швейцарія і Угорщина.

Українські програмісти впевнено піднімаються у світовому рейтингу. Фото: nv.ua.

HR-сайт HackerRank опублікував рейтинг країн з найталановитішими програмістами, з урахуванням вирішення завдань з найпопулярніших дисциплін (алгоритми, аналіз великих даних, безпека і т.д.), повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Україна в загальному рейтингу опинилася на 11 місці, очолює рейтинг Китай, а в першу п'ятірку входять також Росія, Польща, Швейцарія і Угорщина.

HackerRank був запущений в 2012 році. Він сфокусований на competitive programming, де розробникам пропонуються завдання різного ступеня складності з програмування, з аудиторією близько 1,5 млн.

Вибігла на дорогу: У Львові водій мікроавтобуса збив 5-річну дівчинку

четвер, 9 травень 2024, 23:12

У Львові 40-річний водій Volkswagen скоїв наїзд на 5-річну дівчинку, яка вибігла на проїзну частину. Дитину з травмами госпіталізували до лікарні Про це повідомили у поліції області, передає "Еспресо.Захід". Дорожньо-транспортна пригода трапилася у сер...

Організатор п'яних вечірок, де принижували дівчат, вийшов з-під варти

четвер, 9 травень 2024, 23:03

Організатор блогерських вечірок Андрій Ярина вийшов з-під варти після внесення 272,5 тис. грн застави. Про це на запит Суспільного повідомили у Київській обласній прокуратурі, передають Патріоти України. Андрій Ярина – відомий як один із організаторів ...