Українські призери та чемпіони Паралімпіади в Ріо розділять між собою більше 112 млн грн призових - Жданов

Всі медалісти паралімпійської збірної України отримають обіцяні гроші до 22 вересня, запевнив міністр.

Паралімпійська збірна України у Ріо. Фото:www.promova.infoПрес-служба Кабінету Міністрів повідомляє, що міністр молоді та спорту Ігор Жданов прийняв рішення про виплату грошових винагород усім призерам паралімпійської збірної України в повному обсязі. Спортсмени збірної України, які стали володарями 117 медалей на Паралімпіаді - 2016 у Бразилії, будуть нагороджені грошовими преміями від уряду. Таку інформацію озвучив сам міністр молоді та спорту Ігор Жданов, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

За його словами, до 22 вересня всі медалісти паралімпійської збірної України отримають обіцяні гроші.

"На сьогоднішній день Міністерством молоді та спорту вже підписані накази про виплату винагород спортсменам з дзюдо, фехтування на візках, пауерліфтингу, академічного веслування, кульової стрільби, параканое", - зазначив він.

У понеділок, 19 вересня, також повинні були бути схвалені накази про виплату винагород спортсменам за підсумками участі в XV літніх Паралімпійських іграх з футболу, легкої атлетики, плавання, настільного тенісу та велосипедного спорту та інших видів.

Відомство підкреслює, що кожен переможець і призер Паралімпіади отримає максимальні призові: за 1 місце - до 40 тис. дол., за 2 місце - до 26 тис. дол., ха 3 місце - до 18 тис. дол.

У сумі паралімпійці отримають $4348000 або трохи більше 112 млн грн.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...