На фіналі Ліги чемпіонів у Києві ми будемо не раді тим, хто порушував закони України або їде вчиняти провокації, - міністр спорту

За словами очільника міністерства, у Держприкордонслужби є "відповідний досвід", і раніше в Україну на спортивні змагання не пускали спортсменів і журналістів, які порушували наше законодавство під час в'їзду в окупований Крим.

Ігор Жданов. Фото:УкрінформВ Україну на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА не пускатимуть тих, хто раніше незаконно відвідував окупований Крим, порушував закони України або має намір їхати в країну, щоб влаштувати провокації. Про це у Facebook 5 травня написав міністр спорту України Ігор Жданов, інформують Патріоти України.

"Позиція уряду щодо вболівальників, які мають намір відвідати фінал Ліги чемпіонів 2018 року в Києві, досить чітка і послідовна. Ми раді всім гостям, які дотримуються законодавства України. І навпаки, разом із колегою Арсеном Аваковим (міністр внутрішніх справ України.– ред) солідарні, що будемо дуже не раді тим, хто незаконно відвідував окупований Росією Крим, порушував закони України або їде до Києва з метою вчиняти провокації", – написав Жданов.

Міністр зазначив, що у Держприкордонслужби України є "відповідний досвід", і раніше в Україну на спортивні змагання не пускали спортсменів і журналістів, які порушували законодавство України під час в'їзду в окупований Крим.

"Звертаю увагу, що в УЄФА також підтвердили: в'їзд тих чи інших осіб на територію України, в тому числі і бажаючих потрапити на фінал Ліги чемпіонів у Києві, – сфера компетенції відповідних органів влади країни. Крим – це Україна!" – заявив він.

Як відомо, у фінальному матчі Ліги чемпіонів, який відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський", зіграють іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль".

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...