Українські співаки креативно вітають Україну з 25-тою річницею Незалежності (відео)

Артисти підтримали музичний флешмоб.

Артисти переспівують хіти незалежної України. Фото: glavred.info.

У Instagram під хештегом #українанезалежна25, а також #флешмобм1 з'явилися перші відеоролики, в яких зірки співають популярні хіти за останні 25 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Так, в рамках флешмобу свої відео-звернення вже опублікували Віктор Павлик, Марія Бурмака, Катерина Бужинська, Тоня Матвієнко, Alyosha та інші.

Відзначимо, що проект запустила співачка і телеведуча Оля Цибульська за підтримки Російського радіо і телеканалу М1. Цибульська передала флешмоб Віктору Павлику, відповідь від нього не довелося довго чекати.

Тоня Матвієнко поділилася відео, в якому виконала пісню Кузьми Скрябіна 1993 року "Танець пінгвіна". Причому з Сан-Франциско, де зараз знаходиться з Арсеном Мірзояном.

У свою чергу, Марія Бурмака виконала хіт 1994 року "Я розкажу тобі" Ірини Білик.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...