Українські ТБ-провайдери піднімають абонплату: Чого чекати українцям

Ілюстрація: nova.te.ua

З 1 січня 2018 року ТВ- провайдери підвищили абонплату за свої послуги. Українцям пообіцяли, що гроші підуть на розвиток вітчизняного телебачення. Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Так, після Нового року в Україні набули чинності нові правила, тому тепер ретранслятори телесигналу повинні платити його виробникам.

Наприклад, із 1-го січня, один із найбільших провайдерів "Тріолан" підвищив ціну з 15 до 50 гривень на місяць. Ці гроші підуть на розвиток і виробництво нового телепродукту. Відповідно, в мережі провайдера з'являться і нові українські телеканали.

"Для розвитку контенту завжди необхідні кошти. Український контент перебуває на стадії стрімкого розвитку. Ми стежимо за тим, щоб ціни були не захмарними для глядача. І компенсуємо це якісним контентом. Для виробництва якісного продукту необхідні інвестування. У зв'язку з цим провайдери почали платити за основні українські телеканали. і це змусило їх підвищити абонплату. Всі кошти, які йдуть від провайдерів, вони йдуть у виробництво власного контенту", - розповів директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення групи компаній "1+1 Медіа" Андрій Мальчевський.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...