Українські війська ліквідовують у середньому по 2 окупанта за день, - офіцер ЗСУ

Кожного разу, коли російські найманці порушували Мінські домовленості, вони отримували гідну відповідь.

Успішно ліквідовані ЗСУ. Ілюстрація: соцмережі.

Українська армія продовжує знищувати ворога на фронті. Навіть незважаючи на те, що можуть дозволити собі лише вогонь у відповідь. Бійці Збройних сил України за місяць ліквідували понад 70 бойовиків і близько 133 поранили. Такі дані опублікував в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій "Штірліц" Штефан, передають Патріоти України.

За його словами, кожного дня бойовики нехтували Мінськими домовленостями і відкривали вогонь по позиціях української армії та навіть по мирних жителях із різного озброєння. Працювали і зброєю, забороненою "Мінськом". Але щоразу ворог отримував гідну відповідь.

"Небойові втрати склали 8 окупантів (суїцид, порушення заходів безпеки, ДТП, смерть через хвороби) і 15 отримали поранення. Цифра може відрізнятися в більшу сторону в зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат", – написав "Штірліц".

Додав, що бойовики, які беруть участь у бойових діях із перших днів війни, розчарувалися і звільняються з підрозділів окупаційних військ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...