Українські воїни відбили атаку ДРГ біля Трьохізбенки: Бойовики тікали, лишаючи зброю

Для підтримки своєї групи ДРГ противник відкрив вогонь з АГС.

Війна на Донбасі. Фото: REUTERS

Українські військові відбили атаку ДРГ терористів у районі Трьохізбенки. Про це повідомив керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін, передають Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"Вчора близько 22:00 в районі Трьохізбенки нашими військовими було виявлено ДРГ противника. Командир прийняв рішення взяти їх у полон, намагалися обійти, але з того боку наших було помічено. Для підтримки своєї групи ДРГ противник відкрив вогонь з АГС. Взяти у полон їх не вдалося. Але противник, тікаючи, залишав зброю", - сказав Матюхін.

Як повідомляв штаб АТО, минулої доби противник дещо зменшив кількість обстрілів на всіх напрямках. На Маріупольському – з озброєння танків, БМП, 82 міліметрових мінометів російсько-окупаційні війська вели вогонь по Красногорівці. З гранатометів і стрілецької зброї – по Новотроїцькому та Водяному.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...