Українськи молодиці - найчарівніші: Титул "Місіс Всесвіт-2016" завоювала колишня киянка (відео)

На жаль, Ольга Торнер представляла на конкурсі не Україну, а Австрію, куди переїхала з сім'єю на постійне проживання.

Ольга Торнер. Фото:http://ukr.obozrevatel.com/

Телеведуча і модель з України Ольга Торнер отримала головну корону на конкурсі краси серед заміжніх леді "Місіс Всесвіт-2016" ( "Mrs. Universe 2016). Фінал шоу відбувся в неділю, 4 вересня, у китайському місті Гуанчжоу, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

На жаль, представляла на конкурсі Торнер не Україну, а Австрію, куди переїхала з сім'єю на постійне проживання. Зазначимо, що в цьому році в конкурсі брали участь представниці з більш ніж 70-ти країн світу.

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...