Український Лас-Вегас: Міхеїл Саакашвілі зафіксував перше нічне одруження в Україні (відео)

Екстрений спосіб укладення шлюбу вибрали футбольний суддя міжнародної категорії одесит Віталій Годулян і його наречена Ольга Нечаєва.

Молодят одружував Міхеїл Саакашвілі. Скріншот.

Глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі бути присутнім на першому нічному одруженні в Україні і зафіксував, що воно було зареєстровано о 2 годині ночі. Про це він повідомив в Facebook і опублікував відеозапис, пишуть Патріоти України.

Екстрений спосіб укладення шлюбу вибрали футбольний суддя міжнародної категорії одесит Віталій Годулян і його наречена Ольга Нечаєва. За словами Саакашвілі, пара вже реєструвала свій шлюб в Лас-Вегасі, але "формальності не дозволили їх союзу бути дійсним в Україні".

"Для скептиків хочу підкреслити - не дивлячись на пізній час, молодята були абсолютно тверезі і зателефонували з проханням про одруження за годину до церемонії", - заявив глава Одеської ОДА.

Нагадаємо, 13 липня 2016 року Павло Петренко на засіданні уряду повідомив, що Міністерство юстиції України починає пілотний проект по реєстрації шлюбів протягом доби. За його словами, подібна послуга буде доступна жителям шести міст: Києва, Одеси, Львова, Маріуполя, Сєвєродонецька та Херсона. З наступного року така послуга повинна бути доступна по всій країні.

Петренко додав, що ця спрощена процедура виключає можливість подвійного шлюбу.

29 липня проект стартував в Сєвєродонецьку.

За нинішніми правилами, після подачі заяви в ЗАГС дату і час реєстрації шлюбу призначають не раніше, ніж через місяць після подачі заяви. При наявності поважних причин (важка хвороба, майбутнє тривале відрядження, призов на строкову військову службу тощо) керівник РАЦСу може перенести реєстрацію шлюбу. У разі, якщо є безпосередня загроза для життя нареченої або нареченого або інші надзвичайні обставини, шлюб реєструється у день подання заяви.

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...