Український плавець на чемпіонаті у Франції встановив світовий рекорд

Андрій Говоров переміг на Відкритому чемпіонаті.

Андрій Говоров. Фото:ukr.obozrevatel.com

Український плавець Андрій Говоров став переможцем на Відкритому чемпіонаті Франції. На дистанції 50 метрів батерфляєм 24-річний уродженець Севастополя показав час 22.69, встановивши кілька рекордів. "Черговий рекорд України, змагань і кращий результат у світі в текстильних шортах", - написав Говоров на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

У неділю, 3 липня, Андрій Говоров змагатиметься на 50-метрівці кролем. Як відомо, українець є чинним чемпіоном Європи, саме на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Місяць тому Андрій був найкращим на дистанції 50 метрів батерфляєм на етапі на заключному етапі престижної серії "Маре Нострум" у Барселоні, встановивши рекорд турніру.

Приїхав із "бізнес-ідеєю" аж із Черкащини: У Харкові затримали шахрая, який міняв смартфони... на муляжі (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:05

Слідчі оголосили підозру 39-річному чоловікові, який підміняв посилки на пошті. Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції Харківщини, у вересні 2023 року до поліції звернувся директор поштового відділення та повідомив, що невідомий викрав мобільн...

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...