Український продюсер зізнався, що співпрацює із російськими артистами

За словами Володимира Бебешка, він працює тільки з тими, хто не зачіпає тему політики, окупації Крима і військових дій Росії на Донбасі.

Володимир Бебешко. Фото: Публичные Люди.

Український продюсер Володимир Бебешко вже встиг попрацювати майже з усіма російськими знаменитостями, але після 2013 року у нього принципово змінилося до них ставлення, передають Патріоти України.

Бебешко продовжує співпрацювати з російськими артистами, розповів він в інтерв'ю. За словами продюсера, він працює тільки з тими, хто не зачіпає тему політики, окупації Крима і військових дій Росії на Донбасі.
Коло його клієнтів був набагато ширше, але з 2013 року він змінив ставлення до деяких з них через слова про Україну. "Ставлення змінюється до тих, хто погано думає про мою країну. Якщо вони висловлюються, що ми "бандерівці" і "фашисти", то викреслюю їх зі свого життя. Це просто неприємно", - розповів він.
Але свого часу він попрацював майже з усіма зірками російської естради. "Я знайомий з усіма, кого ви знаєте: Кіркоровим, Басковим, Леонтьєвим. І продовжую. Зараз працюю з Вайкуле", - додав продюсер.
Він контактує принципово з тими, хто його влаштовує по політичній позиції. "Якщо спілкуються нормально, і ми не чіпаємо політичних тем, а тільки музичні, з тими я співпрацюю і спілкуюся. Це принципова позиція", - пояснив Бебешко.

Джерело: 24 канал

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...