Український телеканал перевіряють через скарги на російську пропаганду

Позапланова перевірка передбачена у відповідь на численні скарги щодо ознак порушення законодавства

Фото: "2+2"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу "2+2" (група "1+1 медіа") через трансляцію ним серіалу "Останній коп". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо 24".

Про це повідомив на засіданні голова Нацради Юрій Артеменко. Перевірка передбачена у відповідь на численні скарги щодо ознак порушення законодавства, зокрема пропаганди російських силових органів.

"Ми маємо багато скарг. На погляд заявників, є ознаки порушення законодавства", – сказав Артеменко, нагадавши про листівки, розвішані по місту, із написом "Останній коп – Останній москаль". Голова Нацради дав доручення провести перевірку в найкоротші терміни.

Як насправді виглядав Богдан Хмельницький: Унікальна ікона Покрова Богородиці XVII ст. розкриває свої таємниці

середа, 8 травень 2024, 9:23

Свято Покрови з середніх віків сприймається днем українського війська. Русь-Україну під заступництво Богородиці віддав ще Володимир Хреститель. Однак наразі не відомо коли захисники України визначили Покрова своїм святом. З вцілілих рукописів знаємо, щ...

Є нюанси: Юристка пояснила, чи всі, хто відмовився від повістки, є "ухилянтами"

середа, 8 травень 2024, 9:14

Статус "ухилянта" людина набуває за рішенням суду. Це відбувається після того, як людина отримала персональну повістку, що зобов'язує з'явитися у визначену дату та час до Центрів комплектування для проходження військової служби. Про це розповіла юристк...