"Українці - їх не буде, але через них загинуть мільйони росіян!": Жириновський видав черговий "перл"

З його істеричної промови виходить, нібито Росія напала на Україну виключно через... інтриги США.

Володимир Жириновський. Фото: соцмережі.

Одіозний депутат нелегітимної Державної думи, лідер ЛДПР Володимир Жириновський відзначився черговим маразмом про те, що агресія Росії проти України нібито є спробою США почати війну всередині "русского міра", передають Патріоти України.

Крім того, скандальний політик сприйняв її за передумову до Третьої світової війни. Своїми неадекватними думками він поділився в ефірі пропагандистської програми "Вечір із Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Вони (Захід. — Ред.) підуть на Третю світову війну, але чужими руками. І українці цього не розуміють, що вони — гарматне м'ясо! Один із американських політологів сказав: "Зараз ми зробимо найпідліше для росіян! Щоб у російському цивілізаційному світі росіяни вбивали один одного!". І вони це зробили! Вони не розуміють, українці — їх не буде, але через них загинуть мільйони росіян! Зараз це зроблено — щоб усередині "русского міра" цю війну влаштувати, а Близький Схід, так би мовити, — друга сцена. Або там запалає, або там", — в істериці прокричав Жириновський, намагаючись залякати публіку страхітливим кремлівським міфом.


Джерело: Обозреватель

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...