Українці можуть тільки мріяти: У Новій Зеландії два роки не можуть знайти сільського лікаря на зарплату $400 тис.

Крім високої зарплати, кандидатам на цю вакансію гарантують також тримісячну відпустку і відсутність понаднормової або нічної роботи.

Ілюстрація : newsone.ws.У Новій Зеландії протягом двох років сільський лікар загальної практики не може знайти собі помічника на заробітну плату $400 тис. на рік. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Крім високої зарплати, кандидатам на цю вакансію гарантують також тримісячну відпустку і відсутність понаднормової або нічної роботи.

На думку самого лікаря, Алана Кенні, причина безуспішності пошуків криється у виснажливості робочого навантаження, а також в тому, що молодому фахівцеві доведеться працювати в сільській місцевості.

Як розповів Кенні, за останні чотири місяці він не отримав жодної заявки від претендентів. За його словами, обіцяна ставка вдвічі вища за середній заробіток сімейного лікаря (середня заробітна плата в цьому містечку становить $17,3 тис).

"В Окленді найбільша медична школа, але більшість дітей, які йдуть туди вчитися, - з багатих сімей. Якби вони набирали більше студентів із сільської місцевості, ті могли б (після навчання) приїхати сюди", - упевнений лікар.

За словами Кенні, через велику кількість пацієнтів (6 тис. осіб) і надмірну завантаженість він змушений вкотре відмовлятися від відпустки.

"Я люблю свою роботу і хотів би тут залишитися, але я б'юся головою об стіну в пошуку лікарів... Якщо так складно знайти людину, яка б працювала разом зі мною, отже, знайти собі заміну буде занадто важко", - сказав він.

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...