Українці можуть тільки позаздрити: Типова вечеря пенсіонерів. Американських, - блогер

Будинок - мрія. Не прийом гостей, не світський раут - добросусідський міжсобойчик. Чи доживемо ми до цивілізованого комфорту?

Так живуть американьскі пенсіонери. Фото Романа Бочкали.

На фотографіях, які зробив журналіст Роман Бочкала, здавалося б, не сенсаційний сюжет - проста вечеря. Але він заслуговує на те, щоб їм поділилися з читачами Патріоти України.

Так вечеряють американські пенсіонери. Не якісь елітні. Звичайні люди. Гостюють один у одного. Кожен приносить по страві - це нікому не накладно в плані часу і сил. Про гроші питання не стоїть. На їжу йде лише незначна частина пенсії.
Посміхаються, жартують, обговорюють широке коло тем. Хто куди їде подорожувати, у кого які волонтерські проекти, про мистецтво. Про політику мало. Напевно, вони відчувають, що не дарма працювали. Можуть собі дозволити пожити в задоволення. А можна хотіти в Росію, де пенсії на пару копійок вище наших. І все тільки і обговорюють чергові подвиги пуйла.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...