Українці отримали нагороду MTV Video Music Awards за кліп для групи Coldplay Up&Up (відео)

Студія Gloria FX з Дніпра та ізраїльський режисер Ваня Хейман перемогли в номінації MTV за найкращі візуальні ефекти.

Кадр з кліпу групи Coldplay Up&Up.

Українська студія Gloria FX з Дніпра та ізраїльський режисер Ваня Хейман отримали престижну нагороду MTV за найкращі візуальні ефекти в кліпі британської групи Coldplay Up&Up, повідомляють Патріоти України з посиланням на Vogue.

Церемонія нагородження відбулася 28 серпня в Нью-Йорку.

"Хочеться, щоб в світі дізналися, що і в Україні є чудові фахівці, які роблять класні музичні відео. Зробимо в Дніпрі великий продакшн з павільйонами і майданчиками, тут же - школи, де готуватимуть фахівців з візуальних ефектів. Будемо знімати свою анімацію і продавати її світу", - заявив виданню директор студії Сергій Машівський.

Фронтмен Coldplay Кріс Мартін на прем'єрі кліпу відзначав, що він "вразив його".

"Якби його зробили для іншої групи, я б їй дуже заздрив. У хлопців, які його створювали, є вражаюча здатність бачити речі по-іншому. Як вони додумалися до цього?" - сказав музикант.

Студія Gloria FX створена в Дніпрі в 2008 році. У штаті студії працюють 50 співробітників.

Gloria FX зробила візуальні ефекти і постпродакшн для кліпів Каньє Уеста, Меріліна Менсона, Muse, Брітні Спірс і інших.

У 2015 році студія Gloria FX перемогла в номінації "Кращі візуальні ефекти" MTV Video Awards c кліпом Skrillex feat Justin Bieber Where are you now.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...