Українці вимагають надати розголосу відеоролику, на якому російський "експерт" закликає знищити Україну (відео)

Устами цього "наполеона" насправді говорить Путін. Росіяни до сих пір не залишили ідею залити кров'ю всю нашу державу.

"Експерт" Александров. Фото: соцмережі

Заява московського військового аналітика, який закликав російську владу готуватися до кривавого військового удару по території України з використанням авіації, крилатих ракет і потужних наступальних систем, викликало широкий громадський резонанс, передає "Діалог.UA". Про це повідомляють Патріоти України.

Громадяни України підозрюють, що випуск з табакерки горе-експерта при МГІМО Михайла Александрова, який опублікував відео з відверто екстремістськими закликами - пробна спроба Кремля перевірити суспільство на готовність до війни.

"Устами цього очкастого наполеона насправді говорить Путін і його клеврети в Кремлі. Вони до сих пір не залишили ідею залити кров'ю всю Україну", - вважають користувачі соцмереж. Українці вимагають від свого Міністерства закордонних справ, а також представників України в ООН, ПАРЄ та інших міжнародних організаціях надати широкого розголосу даному відеоролику Александрова і показати його по всьому світу.

"Нехай весь світ бачить, чого слід очікувати від російських агресорів, і що буде, якщо займати по відношенню до Путіна примирливу позицію", - заявляють вони. Нагадаємо, московський експерт при МГІМО Александров закликав Міністерство оборони Росії повторити в Україні варіант ведення війни, який Росія зазнала в Сирії, зокрема - в Алеппо.

Александров бажає знищення військової інфраструктури України і центрів зв'язку. Додатковими цілями можуть стати ППО і системи координації армією. Згідно "наполеонівським" планам російського експерта, він планує захопити Донецьку, Луганську та Харківську області. Це особливо примітно, оскільки, згідно з цим ідіотським сценарієм, в першу чергу постраждають якраз російськомовні регіони України, де як і раніше сильні проросійські настрої.

За логікою Александрова, інші регіони, включаючи західні, вже атакувати не буде необхідності, оскільки вони і так звалять "київську хунту" і тут же оберуть лояльний до Кремля уряд. На цю заяву відреагували українські журналісти і порадили всім співвітчизникам подивитися цей відеоролик до кінця, щоб зрозуміти, з чим доведеться зіткнутися Україні після погроз "братнього народу".

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...