Українці з Філадельфії здійснили мрію маленькою тернополянки, батько якої трагічно загинув (фото)

Для Юлі придбали хороший та надійний подарунок – сенсорний телефон.

Мрію Юлі здійснили добрі люди. Фото: "Фейсбук"

Українці з Філадельфії (США) здійснили мрію маленької дівчинки, батько якої загинув під час вибуху боєприпасів на Херсонщині. Про це написали на своїй сторінці у Фейсбуці волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО міста Тернопіль, повідомляють Патріоти України.


«Грудень – чудова пора для здійснення мрій. Поспішаємо повідомити про ощасливлення Юлічки Наливайчук, історія якої була під №12 у рамках волонтерського проекту Логістичного центру допомоги бійцям АТО спільно з «Ух Радіо» для дітей загиблих бійців АТО «Мрії, що здійсняться», – пишуть волонтери.

Юля – донька загиблого Юрія Наливайчука, бійця 128-ої гірсько-піхотної бригади, який загинув 1 лютого 2015-го року під час вибуху складу боєприпасів поблизу с. Преображенка Херсонської області, де розміщувалися бійці Тернопільського батальйону територіальної оборони «Збруч».

Аби здійснити мрію дівчинки відгукнулися наші земляки Ігор Луць, Юля Луць та United Ukrainian American Relief Committee, Inc. (ЗУАДК) (Злучений український американський допомоговий комітет. Як бачимо, світ дуже тісний, адже для втілення мрії Юлі заочно об’єднав українську громаду в Філадельфії. Для Юлі придбали хороший та надійний подарунок – сенсорний телефон, який вручила волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Христина Феціца.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...