Українці зможуть повторно офіційно одружитись після 25 чи 50 років сімейного життя

Міністерство юстиції України дозволило сімейним парам повторно проводити ювілейну церемонію одруження. Що це дає?

Ця послуга надається відділами державної реєстрації актів цивільного стану по всій Україні. Про це повідомляє прес-служба Мін’юсту, передають Патріоти України.

“Проживши дружно і щасливо зі своїм обранцем 25, а може, й 50 років, ви отримаєте можливість повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день вашого життя. Ви знову зможете сказати “Так” своїй другій половинці і відчути ті незабутні емоції. Відсвяткувати ювілей шлюбу можна, замовивши в будь-якому РАЦСі країни повторну церемонію одруження”, – розповіла начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Мін’юсту Ірина Дубиківська.

Як зазначається, цю послугу можуть замовити як сімейні пари, так і їх рідні або друзі. На церемонії сімейним парам мають вручати свідоцтво про шлюб з позначкою “повторно”.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...