Українці зняли лукбук для колекції одягу Lady Gaga (фото)

​Артистка повністю довірила процес створення фотографій українській команді.

Леді Гага. Фото: vogue.ua.

Співачка Леді Гага представила презентаційні фотографії колекції одягу, процес створення яких проходив в Україні. Крім того, наряди приміряла модель-українка перед об'єктивом фотокамер наших співвітчизників, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У зйомках взяли участь фотографи Роман Новен, Тетяна Щеглова (Synchrodogs) і можель Анастасія Корендюгіна (Стейсі).

"Ми відчували, що українські пейзажі будуть ідеально підходити для лукбука. Так як вони щоразу різні, іноді - сирі і брудні, але в той же час - повні гармонії, сильні, інтенсивні. Нам подобається комбінувати речі, які, здається, ніколи не повинні бути разом ", - зазначила Тетяна Щеглова.

Вона співпрацює з Романом Новеном в популярному дуеті фотографів Synchrodogs. Відзначимо, в червні 2016- го їх фотографії були визнані кращими в світі.

Крім того, в фотосесії також представлені наряди вітчизняних брендів: Zirochka Ukraine, Paskal, Yana Chervinska, Yulia Yefimchuk +, Masha Reva, Crystal Tania, Anton Belinsky і Drag and Drop.

В цілому, колекція, присвячена гучному виступу Леді Гаги на Супербоул, включає в себе модні футболки, капелюхи, а також аксесуари в ціновому діапазоні від 12 до 100 доларів.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...