Україну замітає: перекрито дороги в 4 областях

Через погодні умови водіям радять бути обачними і заздалегідь продумувати маршрут.

Ілюстрація: ЖЖ

У Миколаївській, Одеській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях влада заборонила рух автотранспорту автодорогами, повідомляє прес-служба ДСНС України, передають Патріоти України.

"Внаслідок погіршення погодних умов (інтенсивні опади у вигляді снігу) запровадженопопереджувальні заходи щодо недопущення аварійних ситуацій та виникнення заторів у вигляді обмеження та заборони руху автотранспортних засобів у період складних погодних умов", - йдеться в повідомленні.

У Миколаївській області заборонено рух автотранспорту на дорогах загального користування. В Одеській аналогічна ситуація, втім на низці доріг діє тільки обмеження руху. Заборонено рух великогабаритного та автобусного транспорту на автошляхах Кіровоградської області. У Дніпропетровській - діє заборона руху автотранспорту на дорогах державного значення.

Як повідомлялося, в Україну йдуть потужні снігопади та заметілі. Одесу паралізував снігопад. У місті закрили аеропорт. Крім того, в Одеській області через снігопад закрили морські порти. У Дніпропетровську раніше закрили рух для вантажівок.

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...