"Украина - это Россия. Большинство - обычные православные люди": Скандальна російська співачка відзначилася черговою скрепною заявою

Чичеріна також вважає, що "Одеса - це перлина Росії".

Юлія Чичеріна. Фото:YouTube Російська співачка Юлія Чичеріна, яка підтримує бойовиків "ДНР" і "ЛНР", заявила, що на Донбасі живе безліч російських людей, а Україна - це Росія. Таку заяву вона зробила в інтерв'ю одному з пропагандистських ресурсів, передають Патріоти України.

"Украина — это Россия. Большинство - обычные православные люди. Правда, таможня была как разбойничий кордон - жадноватые в целом, а так те же русские", - заявила Чичеріна.

Також скандальна артистка розповіла, що останнім часом часто знімає кліпи за участю терористів "ДНР". За її словами, вона прагне звернути увагу Росії на ситуацію в ОРДЛО.

"Люди на Донбассе хотят, чтоб все знали, как они живут, обратили внимание на это и прекратили их мучения. Такая большая сильная Россия не может помочь простым русским людям справиться с назойливыми бандеровцами-подпиндосниками", - зазначила Чичеріна.

Вона додала, що "русские всегда яростно сражаются за свою Родину". Крім того співачка привласнила Одесу. "Очень нравится Одесса — жемчужина России, город-герой, Киев — мать городов русских, со своей древнейшей Лаврой", - сказала Чичеріна.

Джерело: Обозреватель

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...