"Украинцам все равно, кто и как грабит бюджет, они просто не понимают и не чувствуют, что это их деньги", - блогер

Суспільство вже звикло до того, що чиновники привласнюють кошти з бюджету, і не надто задумується над значенням "білих" і "сірих" зарплат, переконаний автор.

Ілюстрація: akimovkast.com"Кто платит налоги? Чувствуете разницу? Вчера оплатил налоги в США и дискутировали с папой по поводу оплаты налогов в США и в Украине. Оказалось почти одинаково, но есть маленький, но ОЧЕНЬ важный нюанс", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Олександр Крилов, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

Зарплата в Украине выплачивается, "чистыми", а затем работодатель выплачивает налоги за тебя государству. Работник, как правило, не знает и не интересуется сколько "за него заплатили".

В США также работодатель оплачивает налоги за работника, но из его зарплаты. Таким образом работник понимает, что это он заплатил налоги, а не работодатель. Чувствуете разницу? Именно поэтому, как мне кажется, украинцам все равно, кто и как грабит бюджет, они просто не понимают и не чувствуют, что это их деньги".

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...