"Укрзалізниця": Бойовики обстріляли локомотиви, які перевозили вугілля з Донецької області

Два локомотива "Укрзалізниці" обстріляли бойовики, у потягах вибиті вікна та зламані системи гальмування

У Донецькій області бойовики обстріляли український потяг. Фото з сайту zn.ua

"Укрзалізниця" заявляє про обстріл її локомотива бойовиками у Донецькій області. Інцидент трапився 8 серпня о 19:00 у Донецькій області, на станції Скотувата. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на newsdaily.com.ua.

У повідомленні "Укрзалізниці" йдеться про обстріл бойовиками двох локомотивів грузового потяга. Через розрив снаряду на відстані 25 метрів від поїзда у локомотивах вибило вікна та була зламана система гальма.

Постраждалих немає, локомотивні бригади евакуйовані.

В "Укрзалізниці" також зазначили, що "разом з Міненерговугілля здійснює першочергове доручення влади щодо забезпечення постачання енергетичного вугілля (антрацитової групи) тепловим електростанціям.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...